Υλικά

  • Ψάρια της επιλογής μας
  • Λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Ανάλογα με την ποσότητα επιλέγουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm ή το σκεύος των 5,6lt-30cm.
Αλείφουμε τα ψάρια με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν.
Τοποθετούμε το σκεύος στην εστία της κουζίνας και προθερμαίνουμε για 5-7 λεπτά.
Ανοίγουμε το καπάκι και τοποθετούμε τα ψάρια. Αφήνουμε το καπάκι ανοιχτό και περιμένουμε να ροδίσουν τα ψάρια από την μία πλευρά, γυρίζουμε προσεκτικά με μία σπάτουλα. Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί 20-25 λεπτά με τον διακόπτη της κουζίνας κλειστό.