Υλικά

  • Χόρτα της επιλογής μας
  • 1 ποτήρι του κρασιού νερό
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Παίρνουμε το σκεύος των 5,6lt-24cm ή των 9lt-24cm ανάλογα με την ποσότητα και ρίχνουμε το νερό και το αλάτι. Μόλις βράσει το νερό βάζουμε τα χόρτα και σκεπάζουμε το σκεύος, όταν αρχίσει να βγαίνει αρκετός ατμός ανοίγουμε και ανακατεύουμε μέχρι να καθίσουν τα χόρτα.

Χαμηλώνουμε τον διακόπτη στο χαμηλό και το αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου.

Ανοίγουμε ανακατεύουμε και κλείνουμε ξανά το καπάκι και τον διακόπτη της κουζίνας και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά περίπου.