Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • Αλάτι- πιπέρι
  • Άνηθο
  • 1και ½ αντίδια ή χόρτα
  • 1 αυγό
  • Χυμό από 2 λεμόνια

Εκτέλεση

Θερμαίνουμε το σκεύος των 9llt-24cm και ροδίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι.
Αλατοπιπερόνουμε και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, τα αντίδια ή τα χόρτα κομμένα χοντρά και πλυμένα χωρίς να τα στραγγίσουμε. Τα σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Κάνουμε το αυγολέμονο και το δένουμε με το φρικασέ