Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο Κομμένο σε μπουκιές
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
  • 1 ποτήρι του κρασιού κρασί ή λεμόνι

Εκτέλεση

Παίρνουμε το σκεύος των 2.7lt-24cm ρίχνουμε το λάδι και το τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας. Ανοίγουμε τον διακόπτη της κουζίνας στην μεγαλύτερη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για 3 λεπτά περίπου.
Βάζουμε τα κομματάκια το κρέας προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και ροδίζουμε.
Μόλις πάρει το χρώμα που θέλουμε σβήνουμε με το κρασί ή το λεμόνι.
Κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τον διακόπτη της κουζίνας μας.
Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά περίπου. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.

Leave a Comment