Υλικά
- Χοιρινό (κατά προτίμηση πανσέτα)
- ¼ κεφαλοτύρι
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1-2 ντομάτες
- Λάδι ή μαργαρίνη
- Αλάτι –πιπέρι
Εκτέλεση
Γεμίζουμε το χοιρινό με το τυρί της πιπεριές την ντομάτα και το βάζουμε στο δύχτι.
Αλείφουμε το χοιρινό με μαργαρίνη ή λάδι. Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το σκεύος των 30 cm. με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Τοποθετούμε μέσα το χοιρινό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές. Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.Ψήνουμε το χοιρινό για 50 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά ακόμα με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.