Υλικά

  • 300 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
  • 8 φύλλα ζελατίνη
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη
  • Αχλάδια
  • Μήλα
  • Μπανάνες
  • Πορτοκάλι

Εκτέλεση

Βράζουμε τον χυμό πορτοκαλιού στο σκεύος των 3lt-20cm ή των 5.6lt-24cm ανάλογα με την ποσότητα και ρίχνουμε την ζελατίνη. Ανακατεύουμε καλά ρίχνοντας την ζάχαρη λίγο- λίγο μέχρι να λιώσει και μετά απομακρύνουμε από την φωτιά Προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα σε κύβους και τα ανακατεύουμε .

Σερβίρουμε σε μερίδες και τα βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσουν.