Υλικά

  • ½ κιλό φασόλια
  • 1 ποτήρι του νερού λάδι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 καρώτα –σέλινο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ντομάτα

Εκτέλεση

Παίρνουμε το σκεύος των 9lt-24cm και ρίχνουμε τα φασόλια αφού τα έχουμε βάλει στο νερό από την προηγούμενη. Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και νερό μέχρι να σκεπαστούν. Ανοίγουμε τον διακόπτη της κουζίνας μας στην μεγαλύτερη ένδειξη και περιμένουμε να πάρει βράση τότε χαμηλώνουμε τον διακόπτη της κουζίνας μας στην χαμηλότερη ένδειξη και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 30-40 λεπτά.

Ανοίγουμε το καπάκι και ανακατεύουμε, κλείνουμε τον διακόπτη και το καπάκι και το αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου να μαγειρευτεί.

Leave a Comment