Υλικά

  • 1 κιλό τόνος
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φύλλο δάφνη
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Παίρνουμε το σκεύος των 5,6lt-30cm βάζουμε το λάδι &ανοίγουμε το μάτι στην μεγαλύτερη ένδειξη. Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε το ψάρι κομμένο σε ροδέλες.Το ροδίζουμε και από της δύο πλευρές και προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε κύβους, το σκόρδο, και τα μπαχαρικά.Κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε το μάτι στο ελάχιστο μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ατμοί.

Το αφήνουμε για 15 λεπτά μετά κλείνουμε τον διακόπτη της κουζίνας και το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά να μαγειρευτεί