Υλικά

  • 1 κιλο μοσχαρι κομμενο σε μικρα κομματια
  • Λαδι
  • 1 κρεμμυδι
  • 2 καροτα
  • 2 πατατες μετριες
  • 2 παντζαρια (βολβους)
  • Αρκετο λαχανο ψιλοκομμενο
  • 1 πρασο
  • Μαϊντανο
  • Χυμο ντοματας
  • Γιαουρτι για το σερβιρυσμα

Εκτέλεση

Στο σκευος 5,5 l βαζουμε να ζεσταθει το λαδι για 2΄-3΄ κ ανοιγουμε το ματι στην μεγιστη θερμοκρασια.

Ριχνουμε τα κομματακια απ΄το μοσχαρι και το ψιλοκομμενο κρεμμυδακι κ τα σοταρουμε.

Στη συνεχεια προσθετουμε 1 ποτηρι του νερου ζεστο νερο, σκεπαζουμε κ μολις παρει βραση κ βγουν ατμοι απο το καπακι χαμηλωνουμε το ματι στην μικροτερη ενδειξη.Το αφηνουμε για μιση ωρα.Κοβουμε τα λαχανικα σε κυβους.Στη μιση ωρα ανοιγουμε το σκευος ,δυναμωνουμε παλι το ματι στη μεγιστη θερμοκρασια και προσθετουμε ντοματα-ολα τα λαχανικα, αλατι κ πιπερι.Σκεπαζουμε κ μολις αρχισουν να βγαινουν ατμοι χαμηλωνουμε το ματι και αφηνουμε να μαγειρευτουν ολα μαζι για 45’

Leave a Comment