Υλικά
- 2 λίτρα γάλα
- ¾ της κούπας ρύζι γλασέ
- 2 βανίλιες
- 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλίες βούτυρο Κερκύρας
- Κανέλα
Εκτέλεση
Επιλέγουμε το σκεύος των3lt-20cm και αφού βρέξουμε το εσωτερικό του( για να μην κολλήσει το γάλα) βράζουμε το γάλα μαζί με το ρύζι για 6 λεπτά περίπου. Μετά ρίχνουμε το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια και ανακατεύουμε για ένα λεπτό. Το σερβίρουμε με κουτάλα σε μερίδες και ρίχνουμε την κανέλα.