Υλικά

  • 450γρ. ρύζι
  • 300γρ.αρακά
  • 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ½ λίτρο ζωμόαλάτι,
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Θερμαίνουμε το σκεύος των 5,6lt-24cm σοτάρουμε το κρεμμύδι και το ρύζι. Προσθέτουμε τις ντομάτες ,τον αρακά, τον ζωμό και βράζουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία με κλειστό καπάκι.. Κλείνουμε την φωτιά και το αφήνουμε ακόμη 5 λεπτά να τραβήξει το νερό.

Leave a Comment