Υλικά

  • ½ κιλο ρυζι (γιασμιν)
  • 1 κρεμμυδι μετριο
  • 1 κομματι λαχανο κομμενο λωριδες
  • 1 μικρη κονσερβα μανιταρια
  • Πιπεριες διαφορα χρωματα κομμενες λωριδες

Εκτέλεση

Βαζουμε λιγο λαδι στο σκευος 5.5l και ανοιγουμε τον διακοπτη στην μεγαλυτερη ενδειξη να ζεσταθει για 2-3’.

Σοταρουμε τα λαχανικα μεχρι να ροδισουν. Προσθετουμε το ρυζι το οποιο εχουμε βρασει και σουρωσει πριν και ανακατευουμε μεχρι να παρει χρωμα. Ριχνουμε αλατι, πιπερι, τζιντζερ, καρυ και σβηνουμε με σογια σως. Κλεινουμε το ματι και σερβιρουμε μετα απο 10’.

Leave a Comment