Υλικά

  • Το ρολό κοτόπουλο
  • Λάδι
  • Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφουμε το ρολό με μαργαρίνη ή λάδι. Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το σκεύος των 30 cm. με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.

Τοποθετούμε μέσα το ρολό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές. Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στη χαμηλότερη ένδειξη.

Ψήνουμε το ρολό για 40 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.

Leave a Comment