Υλικά

  • 1 ½ κιλό αρνί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δάφνη
  • Χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Παίρνουμε το σκεύος των 5.6lt-30cm και τοποθετούμε το κομμένο κρέας στην βάση του. Στο ενδιάμεσο βάζουμε τα φύλλα δάφνης και ανοίγουμε την θερμοκρασία στην υψηλότερη ένδειξη της κουζίνας μέχρι που να πάει ο δείκτης στην μπλε -πράσινη γραμμή. Μετά χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία και το αφήνουμε να ψηθεί στα υγρά του. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

Leave a Comment