Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους
- 10 τεμάχια λιαστή ντομάτα
- 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μανιτάρια. Παίρνουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm και το βάζουμε στο μάτι της κουζίνας ρίχνουμε το λάδι και ανοίγουμε τον διακόπτη της κουζίνας. Μόλις ζεσταθεί λίγο (περίπου 2 λεπτά) βάζουμε τα μανιτάρια, τα ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη, την λιαστή ντομάτα, το σκόρδο και κλείνουμε το καπάκι.
Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ατμοί χαμηλώνουμε τον διακόπτη της κουζίνας στο ελάχιστο και το αφήνουμε για 5 λεπτά περίπου. Κλείνουμε τον διακόπτη και το καπάκι και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά.