Υλικά

  • Κιμάς
  • Κρεμμύδι
  • Φρυγανιά
  • Μαϊντανός
  • Λάδι
  • Φέτα
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλάθουμε τον κιμά και φτιάχνουμε τα μπιφτέκια. Ανάλογα με την ποσότητα επιλέγουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm ή το σκεύος των 5,6lt-30cm.

Αλείφουμε τα μπιφτέκια με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν.

Τοποθετούμε το σκεύος στην εστία της κουζίνας και προθερμαίνουμε για 2-3 λεπτά.

Ανοίγουμε το καπάκι και τοποθετούμε τα μπιφτέκια. Αφήνουμε το καπάκι ανοιχτό και περιμένουμε να ροδίσουν τα μπιφτέκια από την μία πλευρά, γυρίζουμε προσεκτικά με μία σπάτουλα. Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.

Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί 15-20 λεπτά με τον διακόπτη της κουζίνας κλειστό.