Υλικά

  • 1 κουνέλι έως 1 ½ κιλό κομμένοΣε μερίδες
  • 2 κιλά κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι του νερού λάδι
  • Ντομάτα
  • Αλάτι- πιπέρι- κανέλλα
  • 2 φύλλα δάφνη
  • λίγο γαρύφαλλο
  • ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι

Εκτέλεση

Χρησιμοποιούμε το σκεύος των 5.6lt-30cm. Ρίχνουμε το λάδι και ανοίγουμε το διακόπτη της κουζίνας μόλις ζεσταθεί λίγο(περίπου 2 λεπτά)βάζουμε τα κομμάτια το κρέας και τα ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε την ντομάτα και τα κρεμμύδια σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε το καπάκι. Περιμένουμε το σκεύος να αρχίσει να βγάζει ατμούς τότε χαμηλώνουμε τον διακόπτη της κουζίνας σε μικρή θερμοκρασία για περίπου 40 λεπτά και σβήνουμε τον διακόπτη της κουζίνας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμη 10-15 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.