Υλικά

  • 1 κουνέλι
  • 2 πράσα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ξύδι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί
  • 100 γρ. μπέικον
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι, πιπέρι,
  • θυμάρι
  • Δάφνη, γαρύφαλλο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το σκεύος των 5,6lt-30cm. Τσιγαρίζουμε καλά το κουνέλι, αφού το έχουμε κόψει σε μερίδες. Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το μπέικον, το κρεμμύδι, τα πράσα και τα καρότα και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Βάζουμε τα καρυκεύματα ανάλογα με το γούστο μας. Χαμηλώνουμε τον διακόπτη στο ελάχιστο και σιγοψήνουμε για 40 λεπτά. Στο πρώτο μισάωρο προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με πατάτες πουρέ.