Υλικά

  • Τα λαχανικά μας
  • 1 ποτήρι του κρασιού νερό
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Παίρνουμε το σκεύος των 5,6lt-24cm ή των 3lt-20cm ανάλογα με την ποσότητα και ρίχνουμε το νερό και το αλάτι. Μόλις βράσει το νερό βάζουμε τα λαχανικά και σκεπάζουμε το σκεύος, όταν αρχίσει να βγαίνει αρκετός ατμός ανοίγουμε και ανακατεύουμε..

Χαμηλώνουμε τον διακόπτη στο χαμηλό και το αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου.

Ανοίγουμε ανακατεύουμε και κλείνουμε ξανά το καπάκι και τον διακόπτη της κουζίνας και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5-10 λεπτά περίπου.