ΥΛΙΚΑ

  • Ντομάτες
  • Πιπεριές
  • Κρεμμύδι
  • Ρύζι
  • Λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Δυόσμος

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε την γέμιση και γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές. Τοποθετούμε τα γεμιστά μας στο σκεύος των 5,6 lt-30cm. Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και ένα ποτήρι λάδι. Ανάβουμε το μάτι στη μεγάλη ένδειξη και τοποθετούμε επάνω το σκεύος με κλειστό το καπάκι.

Μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στη χαμηλότερη ένδειξη.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία για 25 λεπτά και σβήνουμε το μάτι της κουζίνας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας

Leave a Comment