Υλικά

  • 6 μερίδες γαλοπούλα
  • 3 κουταλιές της σούπας σουσάμι
  • 4 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
  • Αλάτι- πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι

Εκτέλεση

Περιχύνουμε με σησαμέλαιο και πασπαλίζουμε με το μισό σουσάμι τις μερίδες της γαλοπούλας και το βάζουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.

Στο σκεύος των 5,6lt-24cm αφού το προθερμάνουμε για 5 λεπτά, βάζουμε τα φιλέτα γαλοπούλας και τα ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές. Αφού πάρουν χρώμα ρίχνουμε το υπόλοιπο σουσάμι για να πάρει χρώμα και προσθέτουμε και το ξύδι. Το αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου.