Υλικά

  • 800 γρ. πλάτη αρνιού σε φέτες
  • ¼ λίτρου άσπρο κρασί
  • 300 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 3 γαρίφαλα
  • 2φύλα δάφνης
  • Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερόνουμε το κρέας. Θερμαίνουμε το σκεύος τν 2,7lt-24cm και βάζουμε το κρέας. Το ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε το λίπος που έμεινε από το ρόδισμα του κρέατος με άσπρο κρασί. Βάζουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα γαρίφαλα, τα φύλα της δάφνης, και αφήνουμε να ψηθούν σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά με κλειστό το καπάκι.

Leave a Comment