ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φασόλια γίγαντες (βλέπε συνταγή)
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ντοματίνια
1/2 κούπα κινόα
2-3 αγγουράκια τουρσί
1 ψιλοκομμένο καρότο
μαϊντανός
Για τη σος ταχινιού
1 κ. γλ. ταχίνι με μέλι
2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ. σ. σάλτσα σόγιας
1 κ. γλ. κορν φλάουρ
Αλάτι Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αφού ξεπλύνουμε καλά το κινόα το βράζουμε με άφθονο νερό για περίπου 15 λεπτά στο σκεύος 5,6 lt , 24cm μέχρι να διακρίνεται μια γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ο όγκος του σχεδόν θα διπλασιαστεί.
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά κομμένα σε μεγέθη της αρεσκείας μας.
Για τη σάλτσα ταχινιού
• Στο multi ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
• Δοκιμάζουμε το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Πηγή: https://ola-nistisima.gr/
Commentaires